werkwijze

Op deze pagina leg ik stap voor stap uit hoe we te werk gaan. Blijf je alsnog met vragen zitten? Je kan altijd contact opnemen met BeeldjeBuik. 

Stap 1:

Plan je afspraak

Via de website plan je jouw eigen scanafspraak in. Je kunt de afspraak het beste inplannen tussen de 32 en de 36 weken van je zwangerschap. Dan is je buik mooi rond en zit deze nog niet te laag. Na de bevestiging ontvang je een uitgebreide folder met uitleg, tips en praktische informatie. Wil je het maken van je beeldje graag combineren met een fotoshoot? Stuur dan even een berichtje via de contactpagina, want voor een combi afspraak plan ik meer tijd in.

Stap 2:

Jouw afspraak in de BeeldjeBuik studio

Je bent van harte welkom in de gezellige studio in Bladel om onder het genot van een kopje koffie of thee jouw persoonlijke buikbeeldje samen te stellen.  We bekijken verschillende materialen, groottes, houdingen en sokkels. We bespreken al je wensen om samen tot het mooiste eindresultaat te komen. Wanneer je de keuzes hebt gemaakt hoe jouw beeldje er uit komt te zien, starten we met het maken van de scan. De duur van de afspraak is ongeveer een uurtje.

Stap 3:

Het maken van de 3D scan

Tijdens het maken van de scan wordt er ten alle tijden rekening gehouden met jouw wensen. Het geeft een prachtig en puur resultaat om de scan te laten maken zonder kleren, maar mocht je je hier niet fijn bij voelen, is het ook een mogelijkheid om een scan te laten maken in ondergoed. Tijdens het maken van de scan sta je zo stil mogelijk op een langzaam ronddraaiend plateau. Ondertussen wordt de scan gemaakt. Het maken van de scan duurt ongeveer 3 minuten. Als het scanproces klaar is, bekijken we samen het eindresultaat en kun je indien gewenst nog wijzigingen aanbrengen, zoals het verzachten van tepels, strepen of putjes. 

Stap 4:

Jouw persoonlijke kunstwerk

Na de afspraak wordt jouw beeldje in productie genomen in het atelier. Elk beeldje wordt meerdere keren met de hand geschuurd, behandeld en bewerkt. Na ongeveer 8 tot 12 weken ontvang je jouw beeldje, met de grootste zorg verpakt, thuisbezorgd.

Meer informatie over onze tarieven?

Middels onderstaande knop kom je op de info & tarieven-pagina terecht.