Info & tarieven

Op deze pagina is alles te vinden over de verschillende materialen, groottes en prijzen van de beeldjes. De onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Basic beeldje

Het basic beeldje is onbehandeld en bestaat voor 100% uit kunststof. Deze is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en bruin.

Nude beeldje

Het nude beeldje is meerdere keren behandeld met een speciale nude coating. Verkrijgbaar in offwhite en zwart.

Zonder armen:
Met armen:

Luxe metallic beeldje

Het luxe metal beeldje is meerdere keren geschuurd en behandeld met een luxe metal coating. Verkrijgbaar in vintage gold, brown en metal grey.

Zonder armen:
Met armen:

Exclusive beeldje

Het exclusive beeldje bestaat gedeeltelijk uit echt metaal en wordt meerdere keren met de hand geschuurd en behandeld. Hierdoor heeft het een prachtige luxe uitstraling. Verkrijgbaar in koper of staal.

Zonder armen:
Met armen:

Extra opties

Combi afspraak

Wil jij het maken van een buikbeeldje combineren met een professionele fotoshoot? BeeldjeBuik is onderdeel van Liz Hendriks Fotografie en zit in dezelfde studio. En leuk om te weten; je ontvangt dan 15% korting op je fotoshoot! Zo heb je een compleet en prachtig aandenken aan jouw zwangerschap. 

Wil je graag een combi afspraak inplannen? Neem dan even contact op via het contactformulier. Zo kunnen we samen een geschikt moment plannen (plan hiervoor geen afspraak in via de website, omdat er voor de combi afspraak meer tijd nodig is).