Over Beeld Je Buik

Elke zwangere vrouw is prachtig en verdient een standbeeld. Met die overtuiging ben ik twee jaar geleden begonnen met het fotograferen van zwangere dames bij mij in de studio in Bladel. De boost die ik mag meegeven aan iemands zelfvertrouwen is fantastisch en van de opmerking “Wauw, ben ik dat?!” maak ik een sprongetje. Om die ervaring nog meer uit te bouwen, ben ik 3d zwangerschapsbeeldjes gaan maken. Zwangerschappen vastleggen op beeld én in beeld. Het dragen van jullie kindje is een unieke periode en hoe mooi is het om dit te vereeuwigen met een prachtig beeldje, waardoor je altijd even terug kunt denken aan deze tijd; alleen maar door er naar te kijken!

Na twee prachtige kinderen op de wereld te hebben mogen zetten, weet ik zelf dat elke zwangerschap anders en uniek is. Dat je ondanks dat iedereen tegen je zegt dat je mooi zwanger bent, jezelf toch nog onzeker kunt voelen. Geloof me, die onzekerheden heeft iedere vrouw, zwanger of niet. Lieve dames; iedereen is mooi zwanger. Gun jezelf deze boost voor je zelfvertrouwen, bijzondere ervaring en dit cadeau.

Je bent van harte welkom in mijn gezellige scanstudio, de koffie staat klaar (of thee, als je door je zwangerschap de geur van koffie niet meer kunt hebben). Ben je nieuwsgierig naar het verloop van een afspraak of heb je nog vragen? Neem dan rustig een kijkje op de website of op mijn Instagram pagina

Elke zwangere vrouw is prachtig en verdient een standbeeld.
Liz Hendriks

Neem contact op

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn bij Beeldjebuik? Neem vrijblijvend contact met ons op, of plan een afspraak in.